Hur man skapar ett sökschema

Så här skapar du ett sökschema:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Säkerhet.
  3. I blocket Sökning, klicka på knappen Välj genomsökning.

Detta öppnar fönstret Sökning.

4. Välj genomsökningstyp i fönstret Sökning och klicka på ikonen Knappen Inställningar.
  5. Klicka på länken Sökschema i det öppnade fönstret för att gå vidare till fönstret Sökschema.
  6. I fönstret Sökschema, i listan Starta sökning, väljer du en period, som t.ex. Varje dag, och anger tidpunkten då sökningen ska starta.

Det går inte att skapa ett sökschema för Sökning via snabbmeny eller Bakgrundssökning.